Notice: Array to string conversion in /home/vhosting/b/vhost0011662/domains/bontegeiten.nl/htdocs/www/site/templates/themza_j15_13/index.php on line 3
Open staldag Stal Domsta geslaagd
logo

  Home   Contact   Inloggen  
maandag 17 december 2018

Home - Nieuws - Open staldag Stal Domsta geslaagd
Open staldag Stal Domsta geslaagd Afdrukken
Geschreven door Administrator   
dinsdag 29 november 2011 22:04

Zaterdag 16 april was er een open dag bij Henk en Klaas Domine gelijktijdig met de bedrijvendagen in de gemeente Staphorst met medewerking van 65 bedrijven.

's Morgens rond half tien kwamen de eerste bezoekers het erf al op. Rond tienen was het gezellig druk waarbij vele bontfokkers elkaar konden begroeten en bijpraten, ieder werd voorzien van koffie met cake of koek. Buiten waren partytenten en vele zitjes geplaatst voor de bezoekers met standjes van de stichting zeldzame huisdieren, en de fokgroep Bont bemand door Bernard Boer en Renske Ponne.

Om half elf werd de dag geopend door Henk Domine waarna verschillende genodigden hun zegje konden doen. G. Boyink van de stichting zeldzame huisdieren overhandigde de gebroeders Domine een schild, dit vanwege het predikaat Erkend Fokcentrum, dit voor het eerst uitgereikt bij de Bonte geiten. Daarna werden er felicitaties in de vorm van bloemen en een fruitmand overhandigd door afgevaardigden van de ANBG, vereniging Overijsel en fokgroep Bont.

Door de talrijke bezoekers werd de gehele dag door de stal bezichtigd met de prachtige melkgeiten, lammeren en de 3 bonte bokken, deskundig voorgelicht door Henk en Klaas Domine.
Ook de plaatselijk voerleverancier en andere agrarische stands stonden binnen bij de geiten opgesteld en ook door deze werd men van deskundig advies voorzien.

Tijdens de lunch was er voor ieder soep, een broodje en een warme hap en de gehele dag koffie en fris. De catering was in handen van de familie Domine en buren, dit was prima verzorgd. Rond 4 uur bedankte Henk Domine de aanwezigen voor de geslaagde dag en komst. De medewerkers en standhouders werd een attentie namens de familie aangeboden bij het huiswaarts gaan.

Renske Ponne.

 

Zoek


Copyright NOG Fokcommissie Nederlandse Bonte Geit 2018