Notice: Array to string conversion in /home/vhosting/b/vhost0011662/domains/bontegeiten.nl/htdocs/www/site/templates/themza_j15_13/index.php on line 3
Opening nieuwe website en oproep
logo

  Home   Contact   Inloggen  
dinsdag 11 december 2018

Home - Nieuws - Opening nieuwe website en oproep
Opening nieuwe website en oproep Afdrukken
Geschreven door Administrator   
dinsdag 08 december 2009 21:15

Als (iets verlaat) cadeautje voor de Sint heeft vandaag 8 december deze nieuwe website van de fokcommissie Bont officieel de oude site vervangen. Dat betekent ook dat de oude site uit de lucht zal gaan. Om niet meteen alle informatie weg te gooien zal hij middels een link in het hoofdmenu nog te bereiken zijn als naslag. Dit zal waarschijnlijk tijdelijk zijn en daarna zal hij definitief verdwijnen om ruimte te maken voor de nieuwe site.


Deze nieuwe site is zo goed als klaar en vrijwel alles functioneert zoals het zou moeten. Een paar kleine dingetjes kunnen nog iets verbeterd worden en dat zal in de loop der tijd gedaan worden. Een echte website is ook nooit af. Of deze nieuwe site een succes wordt hangt ook voor een groot deel af van u als lezer/bezoeker en mede bontfokker. Bij deze nogmaals een oproep voor het aandragen van informatie voor op onze website. Het maakt niet uit in welke vorm, alles is welkom. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en heeft moeite om tijd vrij te maken. Houdt er rekening mee dat dat net zo goed geldt voor uw webmaster! Alleen is het niet te doen alles bij te houden dus alle hulp is welkom. Laten we SAMEN een succes maken van deze nieuwe site over onze mooie Bonte Geit.

Waar we best wel trots op zijn is onze eigen marktplaats. Hier kunnen alle bontfokkers hun dieren te koop, te ruil of ter dekking aanbieden. Wij hopen dat dit het makkelijker maakt om onze spaarzame (goede) bokken beter in te zetten en langer te behouden. Dit zal niet de wegwerpbok meteen laten verdwijnen, maar wellicht dat het wel helpt. Het zou mooi zijn meer bokken in Nederland te hebben die meerdere jaren gebruikt worden en niet meteen na hun diensten 'in de shoarma verdwijnen'. Alleen dan kunnen we pas zien hoe een bok vererft en kunnen we daadwerkelijk ons ras verbeteren.

 

 

Zoek


Copyright NOG Fokcommissie Nederlandse Bonte Geit 2018